Podjetje

Kdo smo?

KAMIOLAND je mlado, prilagodljivo in hitro rastoče podjetje locirano v središču Evrope, ustanovljeno leta 2013 s privatnim kapitalom. Zaposluje osebe z večletnimi bogatimi teoretičnimi in praktičnimi izkušnjami v panogi vzdrževanja ter trgovine z rezervnimi deli za gospodarska vozila.

 

Odlično poznavanje razvoja panoge doma in v svetu, dobaviteljev in kupcev omogoča konstanten razvoj in rast prometa. Ti rezultati kažejo na našo zavzetost in vizijo h krepitvi stabilnosti podjetja, sposobnega preživeti tudi najglobja krizna obdobja, katera tudi v naši panogi niso izjema. Poslujemo izvozno, veleprodajno ter maloprodajo iz naše trgovine in skladiščnih prostorov v Ljubljani.

 

Trenutna zaloga obsega preko 8000 artiklov v skupni vrednosti 500.000 € in uspešno zadovoljuje trenutne potrebe naših kupcev. Zaradi nenehne rasti števila kupcev, razvoja novih prodajnih programov in s tem povezanih dobaviteljev skrbno gradimo ustrezno zalogo in v kratkem roku načrtujemo preseči mejo 10000 artiklov, kateri bodo vedno na razpolago.

 

Investiranje v stalno zalogo je skrbno načrtovano glede na potrebe tržišč, zaradi posebnih želja in potreb kupcev pa se del poslovanja odvija na tranzitni način v smislu »povpraševanje - nakup - prodaja« Z našimi partnerji - tako dobavitelji kot kupci - razvijamo in krepimo prijateljske vezi, zato naše sodelovanje ni zgolj suhoparna prodaja ali nakup, ampak prijeten dogodek.Naš izziv pomenijo:

Dobava originalnih, prvovgradnih in konkurenčnih rezervnih delov z najboljšim razmerjem kvaliteta / cena

Ustrezna založenost oz. najhitrejša možna dobava iskanih rezervnih delov

Takojšnja odzivnost na spremembe tržišč kupcev, proizvajalcev in distributerjev

Razvijanje partnerskih odnosov

Nenehno strmenje po doseganju kvalitetne ponudbe in poslovanja kot predpogoj za zagotavljanje kupčevih pričakovanj